Nederlands

Nederlands

English

繁體中文

 简体中文

You will be redirected to our Chinese website.

Contact
Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.
"

 

Internationale Leverancier
International supplier

internationale leverancier

Sinds 1952 is Teesing een internationale leverancier van koppelingen, buizen, afsluiters, systemen en assemblages voor industriële toepassingen, submicron-technologie en alternatieve energie in pneumatiek, hydrauliek, instrumentatie en transport van media.

Teesing biedt een breed assortiment producten aan van diverse merken zoals Serto, WEH, Saes, Thermon, etc. Echter werkt Teesing merk- en product-onafhankelijk om per project of applicatie de juiste producten te selecteren.


Systems & engineering
Systems & Engineering

Systems & Engineering

Efficiënte en kosteneffectieve oplossingen

In nauwe samenwerking met de klant en ondersteund door de nieuwste technologieën, kan Teesing de juiste producten en assemblages ontwikkelen volgens klant specifieke eisen. Dankzij een wereldwijd netwerk van leveranciers kan Teesing de klantspecifieke producten produceren in elke hoeveelheid tegen de juiste prijs.


Cleanroom oplossingen
Cleanroom oplossingen

cleanroom faciliteiten

Het hoofdkantoor van Teesing is voorzien van een eigen cleanroom, waar producten gereinigd, gemonteerd, getest en dubbel verpakt worden onder strikte procedures om ten allen tijden voor de hoogste kwaliteitsnormen te zorgen.

Tevens biedt Teesing de unieke mogelijkheid om UHP fittingen, slangen, kleppen, regelaars en slangen te assembleren volgens de cleanroom voorwaarden van haar klanten.


Assembleren en testen
Assembleren en testen

assembleren en testen

Om fouten tijdens het monteren te voorkomen en tijd te besparen kan Teesing diverse producten samenstellen in een assemblage voor een plug-and-play installatie in het systeem van de klant. Teesing heeft de juiste machines en kennis om voor een harmonieuze verbinding te zorgen.

Daarnaast heeft Teesing de faciliteiten om producten na assemblage te testen. Naast technische inspecties kunnen producten getest worden op lekkages boven de 20 bar met lucht of 40 bar met gedemineraliseerd water.


Applicatie Advies
Applicatie advies

Applicatie en product advies

Het Teesing Sales Engineering Team kunnen adviseren in de juiste product en materiaal keuze voor uw applicatie. Daarnaast kunnen zij u advies bieden voor de integratie van producten en assemblages in het systeem van de klant voor een harmonieuze verbinding en het beste resultaat. 

De uitgebreide product- en markt-kennis van Teesing's Sales Engineers stelt hen in staat om effectief samen te werken met klanten om de juiste oplossing te vinden.×


Teesing USA LLC
10 Millpond Drive Unit 7
Lafayette, NJ 07848
United States of America

×


Verrijn Stuartlaan 40
2288 EL RIJSWIJK
Nederland

Postbus 16,
2280 AA RIJSWIJK

×


Teesing Industrial Systems (Beijing) Co. ltd
No. 37 Jingsheng Nan Er Jie, Ma Ju Qiao Town,
Tong Zhou District, 101102 Beijing

×


TAIWAN OFFICE
4F.-15, No.36, Taiyuan St.,
Zhubei City, Hsinchu County 302, Taiwan